Halloweenspooktocht Haunted Forest Kolhorn

Uitgaan
Met angstaanjagende karakters.
Met angstaanjagende karakters. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN  - Kolhorn Vooruit organiseert voor het negende jaar een spannende Halloweentocht in en om het Kolhornerbos, zij zijn erachter gekomen dat onder de oppervlakte van het vredige dorpje Kolhorn een strijd gaande is tussen de duivels en demonen, waarvan de Kolhorners geen idee hebben!

Zaterdag 28 oktober 

Op deze avond zullen talloze figuranten hun uiterste best doen om de angstaanjagende karakters tot leven te brengen tijdens de Halloweentocht, mocht je de moed hebben om de tocht te betreden. Kolhorn Vooruit is vastbesloten om deze editie nog spectaculairder te maken dan voorgaande jaren. Deze tocht staat al vanaf het allereerste jaar bekend om zijn indrukwekkende licht- en geluidseffecten.

Deze Halloweentocht is geschikt voor zowel jong als oud. Kinderen tot en met groep 8 zijn welkom, maar dienen onder begeleiding van volwassenen te zijn. De vraag ‘Vanaf welke leeftijd?’ wordt ieder jaar gesteld, maar de organisatie laat de beslissing over aan ouders en verzorgers, omdat zij het beste kunnen inschatten of hun kinderen er klaar voor zijn of het nog te spannend vinden.

De tocht begint om 19:15 uur, wanneer de schemering invalt. Deelnemers worden ingedeeld in groepen met specifieke tijdsintervallen. Op deze manier wordt de beleving van de tocht geoptimaliseerd. Tijdslots zijn beschikbaar van 19:15/20:00, 20:00/21:00, 21:00/22:00, en 22:00/23:00 uur. De organisatie raadt aan om tijdig aan te melden, gezien de overweldigende belangstelling. Het principe ‘vol is vol’ geldt hier zeker.

Aanmelden kan uiterlijk tot en met dinsdag 24 oktober, 20:00 uur, op voorwaarde dat er nog beschikbare ruimte is in het gewenste tijdvak. Stuur hiervoor een e-mail naar halloweenkolhornerbos@gmail.com en vermeld de naam van de contactpersoon, een telefoonnummer (06), het aantal volwassenen en kinderen, en eventuele voorkeur voor het tijdvak.

De prijs voor een kaartje bedraagt 5 euro per persoon. De startpunt is bij het clubhuis op de IJsbaan, genaamd ‘t Klorner Hoekie, Meekrapstraat 40 te Kolhorn. Na aanmelding ontvangt de contactpersoon een betaalverzoek via Tikkie voor de bestelde kaarten. Pas na ontvangst van de betaling is de aanmelding definitief. Zorg ervoor dat je je mailbox in de week voor 28 oktober in de gaten houdt, inclusief de spamfolder, voor een bevestigingsmail met groepsnummer en starttijd.

 Houd de Facebook-pagina ‘Halloween Kolhorn’ nauwlettend in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes over deze angstaanjagende Halloweentocht. Durf jij de confrontatie met de duisternis aan te gaan in Haunted Forest Kolhorn op 28 oktober? Wees voorbereid op een avond vol spanning en sensatie in het hart van Kolhorn.