Keltisch Ensemble in Studio Blank in Den Oever

Uitgaan
Het Keltisch Ensemble.
Het Keltisch Ensemble. (Foto: aangeleverd)

DEN OEVER - Het Keltisch Ensemble van Triade zal op zaterdagmiddag 9 maart om 15.00 uur een huiskamerconcert geven in de sfeervolle ruimte van Studio Blank.

Keltisch Ensemble in Den Oever

Onder leiding van Loes Bakker speelt het ensemble vrolijke, aanstekelijke en verrassende muziek uit alle Keltische windstreken: Ierland, Schotland, Spanje, Bretagne en België; maar ook spelen zij Klezmer en muziek uit de Balkan. Het repertoire varieert van snelle dansmuziek zoals jigs en reels tot langzame stukken, zoals slow airs en ballads. De muzikanten bespelen verschillende instrumenten, te weten viool, harp, dwarsfluit, gitaar, tinwhistle, hobo, accordeon, percussie en doedelzak.

In de pauze en na afloop van het concert zijn er lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. In de galerie is de expositie met als thema: Ierland te bezichtigen. Inloop vanaf 14.00 uur. Start concert om15.00 uur. Kaarten á 5 euro zijn aan de deur te koop, contact of pin. Graag reserveren via de email of whatsapp: info@studioblank.nl of 06 1558 4115. Locatie: Studio Blank
Gesterweg 20 in Den Oever.  Parkeren: op het parkeerterrein van voetbalvereniging Wiron aan de Oosterkruisweg 6 in Den Oever. Dit is 1 à 2 minuten lopen maar daar is altijd voldoende parkeergelegenheid.