Molière viert 25-jarig jubileum met knotsgek sprookje ‘Lang & Gelukkig’

Uitgaan
Knotsgek Sprookje 'Lang & Gelukkig'.
Knotsgek Sprookje 'Lang & Gelukkig'. (Foto: Kunstig Communiceren)

OUDE NIEDORP - Een muizige Assepoester, een pittige, niet zo brave Roodkapje en een zoekende, verwende prins. Dat zijn slechts enkele ingrediënten van de humoristische voorstelling ´Lang & Gelukkig’ waar Toneelvereniging Molière het afgelopen jaar aan werkte. Onder leiding van regisseur Patrick Kool laten maar liefst 16 spelers zich van hun meest absurde kant zien in dit hilarische sprookje voor iedereen vanaf 7 jaar. 

De hoofdpersonen uit ‘Lang & Gelukkig’ hebben last van ware levensproblemen. Ze worstelen met onvervulde verlangens, familieperikelen en onzekerheid. Assepoester zit opgescheept met haar nieuwe stiefmoeder en vervelende dochters en droomt heimelijk over haar grote, onbereikbare liefde. Roodkapje valt in katzwijm voor een hongerige, dichterlijke wolf en de moeder van prins Roderick vindt het tijd dat hij met een vrouw thuiskomt. Om dat te bereiken, moet er natuurlijk een bal georganiseerd worden, waar het schoentje uiteindelijk een eigen leven gaat leiden ...

Knotsgekke dialogen

‘Lang & Gelukkig’ werd voor het Ro Theater geschreven door Don Duyns. Er is ook een film van gemaakt met o.a. Alex Klaassen en Arjan Ederveen in de hoofdrollen. Toneelvereniging Molière bijt zich met veel plezier vast in de knotsgekke dialogen en gebeurtenissen van dit onvoorspelbare sprookje, waarmee de vereniging haar 25-jarige bestaan na de heroprichting in 1999 viert!

Reserveren

Kaartjes voor ‘Lang & Gelukkig’ zijn te reserveren bij Kapsalon De Hoofdzaak, Dorpsstraat 30 in Oude Niedorp, telefonisch via 06-53489394 (Evelien Vlaar) of via www.toneelverenigingmoliere.nl. In alle gevallen liggen de kaarten op de speelavonden klaar bij de kassa. Tickets kunnen ter plekke contant of via QR-code betaald worden.

De zaal gaat op 16, 22 en 23 maart open om 19.15 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. Op zondag 17 maart gaat de zaal open om 13.30 uur en start de voorstelling om 14.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding