Toneelstuk ‘Glimmen’ in het Wapen van Holland

Uitgaan
Toneelvereniging 'Ons Toneel'
Toneelvereniging 'Ons Toneel' (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA -Het kan weer, lekker ouderwets naar het toneel! Het toneelstuk ‘Glimmen’ door Christa Warmerdam wordt op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart opgevoerd door Toneelvereniging ‘Ons Toneel’ in het Wapen van Holland. 

Een komedie boordevol humor met een verrassend einde

Vier vriendinnen gaan voor een gezellig weekend naar Groningen. Ze krijgen autopech en moeten gedwongen de nacht doorbrengen in een oud vervallen hotel in Glimmen. De zwijgzame receptionist van het hotel lijkt zo te zijn weggelopen uit een griezelfilm. Als één van de vier iets uit de auto gaat halen komt ze niet terug en de anderen worden ongerust. Een tweede gaat op onderzoek uit. De andere twee drinken zich moed in. De eerste twee blijken gegijzeld te zijn en komen samen met de gijzelnemers terug in het hotel...

De toneeluitvoering begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open. De kosten zijn 12 euro per persoon inclusief één consumptie (koffie/thee/frisdrank/bier). Boekjes zijn te koop bij Keurslager Niek Kramer te Anna Paulowna of via het mailadres onstoneel@gmail.com.

Het Wapen van Holland, Stationsweg 2 in Anna Paulowna.