UPDATE

Drugslab en hennepplantage aangetroffen in bedrijfspand Hoorn

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio)

HOORN - Vrijdagmiddag kwam de politie aan op de Atoomweg in Hoorn. Rond half vijf werd de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) erbij geroepen. In een bedrijfspand is een hennepkwekerij en een drugslab aangetroffen.

Tijdens een integrale controle werden verdachte omstandigheden gevonden in een bedrijfspand. De integrale controle was met partners als bijvoorbeeld gemeente en politie. Er werden drugsgerelateerde omstandigheden gevonden die kunnen duiden op een drugslab. De instanties doen nu nog een onderzoek naar de vermoedelijk gevaarlijke stoffen.

UPDATE zondagavond | Bij een gezamenlijke controle van de politie en de gemeente in een loods aan de Atoomweg op bedrijventerrein Hoorn80 zijn afgelopen vrijdag een hennepkwekerij en een drugslab aangetroffen. De politie viel het pand aan het einde van de middag binnen als onderdeel van een integrale controle met de gemeente.

Vanwege de aangetroffen gevaarlijke stoffen kon de politie pas nadat de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) ter plaatse was gekomen, het pand betreden. Meer duidelijkheid over de aard van de aangetroffen stoffen en of er daadwerkelijk sprake is van een drugslab wordt na het weekend verwacht. De eigenaar van het pand zal worden ondervraagd om uitleg te geven over de aanwezigheid van de verdovende middelen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding