Herfstvakantieactiviteiten De Westfries en De Waterhoorn

Algemeen
Kom gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar de ijsbaan.
Kom gezellig met vriendjes en vriendinnetjes naar de ijsbaan. (Foto: Danielle Kuikman)

HOORN - Op IJsbaan De Westfries en in zwembad De Waterhoorn in Hoorn worden tijdens de herfstvakantie allerlei activiteiten georganiseerd. Van 19 tot en met 27 oktober geldt op de ijsbaan de 'Bring a friend'-actie: elke tweede persoon is gratis. Het goedkoopste kaartje hoeft niet betaald te worden en de actie geldt niet in combinatie met andere acties of groepskorting. Dus kom samen met een vriendje of vriendinnetje naar de ijsbaan!

Donderdag 24 oktober vindt een clinic shorttrack plaats, georganiseerd door Shorttrack Hoorn. Vrijdag 25 oktober staat een clinic ijshockey op het programma, georganiseerd door BMC. Vervolgens organiseert KvH zaterdag 26 oktober een clinic kunstrijden. Zondag 27 oktober organiseert SOSK een clinic kunstrijden op de Westfries. Kijk op de website voor de tijden: www.optisport.nl/westfries . Deelname is kosteloos en kan zonder inschrijving. Sinds 1 september kunnen bezoekers van Kunstijsbaan De Westfries de eerste vier uur gratis parkeren. Let op, want er moet nog wel een vrijkaartje uit de parkeerautomaat gehaald worden.

De Waterhoorn is tijdens de herfstvakantie extra veel geopend. Tot en met zondag 27 oktober kunnen bezoekers elke dag vrijzwemmen in het recreatiebad van 10.00 tot 18.00 uur. Op woensdag 23 oktober kun je vrijzwemmen van 10.00 tot 20.00 uur. Vrijdag 25 oktober kan dit zelfs van 10.00 tot 21.00 uur, want dan vindt de spetterende, (een beetje) griezelige en vooral gezellige Halloween Disco plaats. Zaterdag 26 oktober kun je van 14.00 tot 16.00 uur ook komen apenkooien in het water. Inschrijven is niet nodig. De reguliere zwemlessen gaan door tijdens de herfstvakantie. Kijk voor het volledige herfstvakantierooster op www.optisport.nl/waterhoorn .

Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5 in Hoorn. Telefoon: 0229-277660.

Zwembad De Waterhoorn, Holenweg 14e in Hoorn. Telefoon: 0229-217770.