De Schelp in Wervershoof doneert kinderfietsjes aan actie ‘Fietsjesvoorminima’ uit Hoorn

Algemeen
Geert Oosterhuis van Life Builders en Lida Kooijman van de actie 'Fietsjesvoorminima' kwamen naar De Schelp in Wervershoof om de kinderfietsjes van de kleuters in ontvangst te nemen.
Geert Oosterhuis van Life Builders en Lida Kooijman van de actie 'Fietsjesvoorminima' kwamen naar De Schelp in Wervershoof om de kinderfietsjes van de kleuters in ontvangst te nemen. Foto: Foto Hoekstra

HOORN / WERVERSHOOF - Drie kleutergroepen van basisschool De Schelp in Wervershoof werkten de afgelopen weken aan het thema ‘De fietswerkplaats’. Kleuters namen oude fietsjes mee waaraan werd gesleuteld op school. Daarna wilde de school de tien kinderfietsjes én een autoped schenken aan een goed doel: Fietsjesvoorminima. Daarom kwamen Geert Oosterhuis van Life Builders en Lida Kooijman van de actie ‘Fietsjesvoorminima’ uit Hoorn donderdagochtend 1 juli naar Wervershoof om dit mooie cadeau in ontvangst te nemen.

Jan en Lida Kooijman uit Zwaag van ‘Fietsjesvoorminima’ hebben onlangs een onderkomen gekregen in het gebouw van Life Builders in Hoorn. Vanuit daar maken zij gezinnen, die het niet breed hebben, blij met gratis (kinder)fietsen. “Wij vinden dit gebaar van de kleuters en leerkrachten van De Schelp geweldig. We zijn ze heel dankbaar. Met de gekregen fietsjes kunnen wij andere kinderen blij gaan maken. Hoe mooi is dat? Bij deze willen wij het hele team en natuurlijk alle kleuters van De Schelp heel hartelijk bedanken!”

Meer informatie over de actie van Lida en Jan: www.fietsjesvoorminima.nl .