Zomervakantie bij De Waterhoorn in Hoorn

Algemeen
In de zomervakantie houdt De Waterhoorn een zomervakantierooster aan met allerlei leuke activiteiten.
In de zomervakantie houdt De Waterhoorn een zomervakantierooster aan met allerlei leuke activiteiten. Foto: aangeleverd

HOORN - Het is van maandag 12 juli tot en met vrijdag 20 augustus zomervakantie! In deze periode houdt zwembad De Waterhoorn een zomervakantierooster aan met allerlei leuke activiteiten.

Elke dag is er gelegenheid tot vrijzwemmen in het recreatiebad voor kinderen en volwassenen. Op elke doordeweekse dag en zondag wordt hiernaast ook apenkooien georganiseerd in het wedstrijdbad! Apenkooien op doordeweekse dagen: 14.00 tot 15.30 uur, apenkooien op zondag: 13.00 tot 14.30 uur. Reserveren voor recreatief zwemmen is tot heden verplicht en kan via optisport.nl/coronamaatregelen-waterhoorn .

Zomerzwemlessen

Ook dit jaar biedt De Waterhoorn speciale zomervakantiezwemlessen aan. De zwemlessen duren 45 minuten en inschrijven kan zo vaak als gewenst.  Naarmate het niveau vordert, kan er - net als bij de reguliere zwemlessen - doorgeschoven worden naar een volgend niveau of een volgende groep. Kinderen die niet bij De Waterhoorn zwemmen, maar wel van de zomerlessen gebruikt willen maken, zijn ook welkom. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.optisport.nl/zomerlessen .

Liz en Wes Spetterles

In de zomer gaat de Liz en Wes Spetterles ook door. De spetterlessen zijn elke maandag-, donderdag- en zondagochtend. Maandag en donderdag: 09.45 tot 10.30 uur (1 & 2), maandag en donderdag: 10.30 tot 11.15 uur (3 & 4), zondag: 09.15 tot 10.00 uur (1 & 2 en 3 & 4). Snorkelen, Aqua Kids Fun, Zeemeerminzwemles en Zeesterren worden tijdens de zomervakantie stopgezet. Ook voor de Liz en Wes dient online gereserveerd te worden.

Zwemles volwassenen

Naast de zwemles voor kinderen is er ook zwemles voor volwassenen. Deze lessen zijn elke maandag- en woensdagavond van 17.45 tot 18.30 uur. Voor deze lessen (doelgroeplessen) en banenzwemmen is reserveren niet meer noodzakelijk.