Emballage-actie Albert Heijn in Zwaag voor Gratis Fietsjes Actie voor Minima

Algemeen
Supermarktmanager Pieter Spaans overhandigt de envelop met 155 euro aan Jan Kooijman en Ralf de Smit.
Supermarktmanager Pieter Spaans overhandigt de envelop met 155 euro aan Jan Kooijman en Ralf de Smit. Foto: Jan Siebring Fotografie

ZWAAG - De afgelopen drie weken konden klanten van Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Zwaag hun lege-flessenbon achterlaten in de verzamelbox van Gratis Fietsjes Actie voor Minima van Jan en Lida Kooijman. En dat leverde een mooi bedrag van 155 euro op. “We zijn het team van Albert Heijn heel dankbaar dat zij onze stichting op deze manier hebben gesteund. Fantastisch!”, vertelt Jan enthousiast. 

Maandag 3 januari maakte supermarktmanager Pieter Spaans in de winkel het bedrag aan Jan en zijn vaste monteur Ralf de Smit bekend. “Er zijn veel bonnetjes ingeleverd”, vertelt Pieter. “En wij hebben het bedrag nog een beetje verhoogd. Hopelijk zorgt dit weer voor veel blije gezichtjes. Alle beetjes helpen. Maak er wat moois van Jan.”

Jan: “Dat gaan we zeker doen. Met dit bedrag kunnen we weer fietsonderdelen kopen en weer voor mooie opgeknapte fietsen zorgen. We gaan ook het komende jaar weer veel gezinnen blij maken. Daar doen we het immers voor. Wie de glimlach van een kind niet ziet, ziet het allermooiste niet.”

Meer informatie over deze mooie stichting? Kijk dan op de vernieuwde website: www.fietsjesvoorminima.nl .