Recruiters NGage sluiten hun jaar voor Inloophuis PISA in Hoorn af

Algemeen
Roy Out van NGage overhandigt symbolisch een cadeau aan Mariska Verhaar van PISA.
Roy Out van NGage overhandigt symbolisch een cadeau aan Mariska Verhaar van PISA. Foto: aangeleverd

HOORN - Van mei tot en met december 2021 zamelden de recruiters van NGage Recruitment in Hoorn geld in voor Inloophuis PISA. Zo was er iedere maand een ludieke activiteit, stonden de recruiters een deel van hun fee af voor PISA en werd gezorgd voor gratis shirtsponsoring door zaalvoetbalclub Hovocubo uit Zwaag. In totaal werd hiermee een bedrag van 7500 euro ingezameld.

Inloophuizen of Centra voor leven met en na kanker richten zich op kwaliteit van leven. Het centrum is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Inloophuis PISA is een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Roy Out, marketing manager van NGage Recruitment: “De aanleiding was in eerste instantie corona. In 2020 werden veel ondernemingen, maar ook vrijwilligersorganisaties, getroffen door de coronacrisis. Wij besloten bij Ngage Recruitment in actie te komen voor een goed doel dat dicht bij ons staat. In 2021 was dat PISA. We waren en zijn onder de indruk van wat zij doen voor mensen uit Westfriesland, dus de keuze was snel gemaakt. We hopen dat met onze bijdrage het inloophuis kan doorgaan met het goede werk dat ze doen.”

Mariska Verhaar, assistent-coordinator bij Pisa: “We zijn blij en trots op de steun die van we deze jonge groep van NGage hebben gehad. Nadat we vorig jaar bij hen zijn geweest om te vertellen wat we doen, was het mooi dat zij nu met eigen ogen konden zien waarvoor ze zich het afgelopen jaar hard hebben gemaakt. Goed dat ook ondernemers zoals NGage en hun mensen zich betrokken voelen en verantwoordelijkheid willen nemen. Kanker raakt ons tenslotte allemaal.”

NGage is gevestigd aan de Lambert Meliszweg 1B in Hoorn. Meer informatie: www.ngagerecruitment.nl . Meer informatie over PISA: www.inloophuispisa.nl .