Moederdagtip in Hoorn: workshop monogram borduren op make-uptasje

Algemeen
De deelnemers borduren hun monogram op een make-uptasje.
De deelnemers borduren hun monogram op een make-uptasje. (Foto: aangeleverd)

HOORN - Stichting About a Jacket, hét borduuratelier voor vluchtelingen vrouwen, biedt een workshop aan waarin de deelnemers hun monogram gaan borduren op een make-uptasje. Er is keuze uit sjablonen van letters in het Nederlands, Arabisch en Tigrinya. Dit maakt het makkelijk om een initiaal op het tasje tekenen. 

De gevoerde en gewatteerde tasjes zijn er in verschillende kleuren. Bovendien kunnen deelnemers kiezen uit heel veel kleuren borduurzijde, kralen en pailletten. Elke creatie wordt uniek en naar eigen smaak gemaakt. Tijdens de workshop zijn er twee vluchtelingenvrouwen die bij het borduren assisteren. Tip: deze workshop is ook leuk om cadeau te geven voor Moederdag!

Wanneer: vrijdag 8 en woensdag 20 april, donderdag 12 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Kosten: dertig euro, inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. De workshop vindt plaats in het borduuratelier van About a Jacket, Dampten 16 in Hoorn.

Aanmelden: info@aboutajacket.nl of bel 06-36399087. Er zijn slechts acht plaatsen beschikbaar per workshop. De opbrengst van deze workshop komt geheel ten goede aan stichting About a Jacket. Meer informatie: www.aboutajacket.nl .