Activiteiten Westfriese Gehandicapten Organisatie in Hoorn

Algemeen
De WGO organiseert op de laatste vrijdag altijd een bingoavond.
De WGO organiseert op de laatste vrijdag altijd een bingoavond. Foto: Adobestock

Het lidmaatschap is op jaarbasis vijftien euro. Voor dit bedrag organiseert de vereniging verschillende activiteiten. Op de laatste vrijdag van de maand vindt een bingoavond plaats. De volgende data zijn bekend: vrijdag 29 april en 10 juni. De bingo van 10 juni is tevens de algemene ledenvergadering. De aanvangstijd is 19.30 uur en de zaal is vanaf 18.30 uur geopend. De WGO organiseert ook één keer per jaar een superbingo voor haar leden. Wekelijks, op maandag, is er een soosmiddag waar liefhebbers kunnen klaverjassen en sjoelen. Eens per drie weken is er op de maandagmiddag een bingo. Al deze activiteiten worden gehouden in cultureel centrum De Huesmolen in Hoorn. Voor enkele activiteiten dient een kleine vergoeding te worden betaald. Alle activiteiten op maandagmiddag beginnen om 13.30 uur. Verder kunnen belangstellenden, ook eens per week op de donderdagavond, onder begeleiding zwemmen in het warme doelgroepenbad van de Waterhoorn in Hoorn. De kosten hiervoor zijn vijf euro. Aanvang 19.00 uur.

HOORN - De Westfriese Gehandicapten Organisatie (WGO) behartigt de belangen van mensen met een handicap in de ruimste zin van het woord. Naast het zo belangrijke advieswerk is er ook gelegenheid om deel te nemen aan diverse activiteiten die de WGO organiseert voor haar leden. 

Meer informatie? Neem dan contact op met de voorzitter, de heer W. Hoorenman: 06-29215710. Eenmaal per jaar is er een algemene ledenvergadering. Tijdens deze vergadering legt het bestuur verantwoording af en kunnen de leden hun wensen en eventueel hun op- of aanmerkingen kenbaar maken aan het bestuur. De WGO heeft zich aangesloten bij de Sport- en Cultuur-strippenkaartactie van de gemeente Hoorn. Mensen die financieel minder draagkrachtig zijn kunnen zo’n strippenkaart bij de gemeente aanvragen. Meer informatie hierover bij Nicole Kok (secretaris/vicevoorzitter): dinnkc69@gmail.com . Bellen kan ook (op woensdag of donderdag): 06-36094220. Kijk ook op de Facebookpagina: Westfriese Gehandicapten Organisatie.