Kom kijken bij Philadelphia Zorg West-Friesland

Algemeen
Het logo van Philadelphia.
Het logo van Philadelphia. (Foto: archief)

REGIO - De bewoners van woonlocaties van Philadelphia Zorg in West-Friesland openen zondag 15 mei tussen 13:00 en 17:00 uur hun deuren voor het publiek. Iedereen is welkom om mee te doen met leuke activiteiten en om een kijkje te komen nemen bij een van de woonlocaties. Ben je op zoek naar een baan in de zorg? Heb je altijd al willen weten wie er wonen op een locatie bij jou in de buurt? Wil je aan de slag als vrijwilliger? Of zoek je een woonlocatie met zorg? Kom dan kijken, ruiken, proeven en beleven bij een van de 8 locaties die meedoen.

Op iedere locatie is iets leuks te beleven. Je kunt bijvoorbeeld koekjes proeven die gebakken zijn door bewoners. Of je spullen voor reparatie aanbieden bij het repaircafé (Lamoraal Grootebroek). Zo heeft iedere locatie een eigen visitekaartje. Op de facebook pagina ‘Toer de Phila’ is te zien wat er bij deze locaties te doen is op 15 mei. Op YouTube nodigen de bewoners iedereen uit in een filmpje: 

In gesprek met bewoners

Ben je geïnteresseerd in een baan in de zorg? Doe dan een speeddate met een recruiter en een bewoner. Want wie kan er nu beter vertellen wat het werken bij Philadelphia zo uniek maakt dan de bewoners zelf! Zo ontdek je meteen of werken in de zorg en bij Philadelphia iets voor jou is. Ook als je geïnteresseerd bent in een woonlocatie met zorg is dit een mooie kans om in gesprek te gaan. Onze zorgconsulenten zijn aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over indicaties, wonen en zorg bij Philadelphia. Je kunt een route wandelen of fietsen langs de acht locaties. Geïnteresseerden krijgen een stempelkaart. Heb je minimaal vier locaties bezocht? Dan kun je de stempelkaart inleveren en ontvang je een leuke goodie bag. 

Locaties

- Jacques Bloemhof 15, 1628 VM Hoorn

- Schouwmeester 9, 1689 WT Zwaag

- Dorpsstraat 269, 1689 GE Zwaag

- Lamoraal, Industrieweg 41, 1613 KT Grootebroek

- Zonnedauw 45323, 1611 BW Bovenkarspel

- Op de Rede 2, 1602 KR Enkhuizen

- Prins Bernhardlaan 1, 1601 LT Enkhuizen

- Stuurboord 5, 1602 CC Enkhuizen