Mannenverwenavond bij UpTight

Algemeen
Beeld: Dime Spijkerman/Fons Flotman
Beeld: Dime Spijkerman/Fons Flotman

HOORN - Op deze foto had jij ook kunnen staan! Bij Soul- en Gospelkoor UpTight is plek voor nieuwe mannen. Hoor jij wel vaker dat je eens iets moet doen met je stem? En houd jij van gezelligheid? Dan is hier je kans. Want Soul- en Gospelkoor UpTight organiseert een Mannenverwenavond op dinsdag 24 mei vanaf 19.45 uur.

Je wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, een koek en een aangenaam gesprek. Onder leiding van dirigent Martijn kun je daarna meezingen met de aanstekelijke gospels en funky soulnummers. Na afloop wordt je nog een biertje (of frisje) aangeboden. Het koor laat je graag ervaren wat de redenen zijn om bij UpTight te komen zingen. We noemen er alvast vijf: 1. Een swingend repertoire met een mengeling van eigentijdse soul en traditionele gospels. 2. Een inspirerende dirigent: Martijn Bos, hij laat jouw zangkwaliteit naar boven komen. 3. Leuke, eigenzinnige en aardige koorleden. 4. Een unieke repetitieruimte in de Hoornse binnenstad, namelijk de Notenkraker aan de Achterstraat 43. 5. Een eigen bar met ontzettend gezellige nazit.

Maak vrijblijvend kennis met het koor en kom langs! Wil je voor de gezelligheid iemand meebrengen of ken je nog een man die mooi kan zingen? Iedereen is van harte welkom. 

Meer informatie: www.uptight.nl