Broadway wil je ‘Hoorn’: zing mee!

Algemeen
Musical Popkoor Broadway bestaat inmiddels dertig jaar en is een van de grotere koren in Nederland.
Musical Popkoor Broadway bestaat inmiddels dertig jaar en is een van de grotere koren in Nederland. Foto: aangeleverd

HOORN - Door mee te doen aan de landelijke actie ‘Koren laat je Horen’ van 14 mei tot en met 2 juni wordt Musical Popkoor Broadway in Hoorn letterlijk op de kaart gezet. Op de donderdagen zijn de deuren in de Grote Waal (Grote Beer 3) open en kunnen liefhebbers meezingen en de sfeer proeven van het koor met ruim 130 leden. Een dirigent, pianist en een combo zijn wekelijks aanwezig om het koor te begeleiden. 

Musical Popkoor Broadway bestaat inmiddels dertig jaar en is een van de grotere koren in Nederland waar met veel plezier wordt gezongen. De repetitievonden (van 20.00 tot 22.20 uur) staan in het teken van de concerten die gaan komen. Tijdens de Stadsfeesten in Hoorn op 10, 11, en 12 juni treedt Broadway op in de Oosterkerk van 19.30 tot 20.15 uur.

Op 4, 5 en 6 november komen er vier voorstellingen in Het Park met de naam ‘See The Music’. Kaarten zijn online te bestellen bij Het Park. 

Ook voor 2023 zijn er volop plannen. Kortom: kom genieten van Broadway door te komen luisteren en te kijken naar een optreden. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om het koor te versterken. Meer informatie: www.broadwayhoorn.nl . Wie langs wil komen tijdens een repetitie, kan mailen naar ledenadministratie@broadwayhoorn.nl .