Rock ‘n Roll Festival Hoorn swingt als nooit tevoren

Algemeen
Afbeelding
Foto: Pixabay

HOORN - Nationale en internationale bands vetten zondag 29 mei hun kuiven in om in 15 Hoornse cafés de bezoekers letterlijk op hun kop te zetten tijdens het Rock ‘n Roll Festival Hoorn. 

Deze super gezellige zondagmiddag baan je je een weg door de petticoats en ben je niet cool als je haar niet harder glimt dan een toppers-pak. Ieder café dat meedoet bruist van de gezelligheid en zelfs op straat gaan de voetjes van de vloer. Of liever: de lucht in. Haal je brylcreem tevoorschijn en laat je bakkebaarden staan. Of graaf je petticoat en witte kousjes op en doe je haar in de krul, want op 29 mei kun je niet zonder de Hoornse binnenstad in. 

Tijdens het gratis Rock ‘n Roll Festival Hoorn komen de jaren 50 en 60 weer tot leven en kun je in de hele binnenstad losgaan op onvervalste rock ’n roll. Op 15 locaties in de Hoornse binnenstad spelen nationale en internationale bands de mussen van het dak met hun elektrische gitaren en onstuimige rhythms.

Andere ‘blikvangers’ zijn op 29 mei de oldtimers en straatmuzikanten. En mocht je toch vergeten zijn je style aan de dag aan te passen, kun je jezelf bij op het Kerkplein een gave vetkuif of een te gek kapsel aan laten meten door de kappers die daar aanwezig zijn of nog wat kleding te scoren. 

Het festival begint om 14.00 uur en de laatste beats klinken om 20.00 uur. Wie er dan nog niet genoeg van heeft, kan vanaf 20.00 uur terecht op een afterparty in De Beiaard op het Kerkplein. 

Meer informatie, programmering en locaties: www.facebook.com/RockNRollHoorn