Boekweit|Olie Tennistoernooi bij HLTV Juliana in Hoorn

Algemeen
Het toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie niveau tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd, van jong tot oud!
Het toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie niveau tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd, van jong tot oud! (Foto: aangeleverd

HOORN - Op het tennispark van HLTV Juliana - gelegen op sportpark de Blauwe Berg in Hoorn - wordt van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli de 43e editie van het Boekweit/Olie Tennistoernooi gespeeld.

In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7-15+, 8-17+, 6-35+ en 7-35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld.

Nationaal ranglijsttoernooi

Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi valt ook dit jaar onder KNLTB Toptennis. Het toernooi is voor iedere tennisser, van recreatie niveau tot topniveau, voor elke speelsterkte en voor elke leeftijd, van jong tot oud!

Inschrijven

De inschrijving voor het open toernooi en voor het NRT staat nu open. Inschrijven kan via www.hltv-juliana.nl of via https://mijnknltb.toernooi.nl . De inschrijving voor het NRT sluit woensdag 29 juni om 14.00 uur en voor het open toernooi vrijdag 1 juli om 18.00 uur.

De 43 editie vindt plaats van zaterdag 9 tot en met zondag 17 juli.