Getuigen gezocht van mishandeling in recreatiegebied De Hulk in Hoorn

Algemeen
Afbeelding
Foto: politie.nl

HOORN - In recreatiegebied De Hulk in Hoorn werd zaterdagmiddag 18 juni een 51-jarige man uit gemeente Koggenland met een peddel geslagen. Hij liep daarbij zwaar oogletsel op. Bij de mishandeling waren meerdere personen betrokken. De politie zoekt getuigen.

Rond 16.00 uur kreeg de politie de melding binnen. Het slachtoffer was samen met een vriend aan het vissen vlakbij het bruggetje tegenover de kanovereniging toen zij een groep jongeren in kano’s in aantocht zagen komen. Toen de mannen de groep aansprak omdat ze dicht langs de vishengels voeren, werden ze agressief. Eén van de jongeren sloeg de man dusdanig hard met een peddel dat hij zwaar oogletsel opliep. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn vriend raakte niet gewond.

Na het incident zijn de vijf jongens uit de kano’s gestapt en het Dwaalpark in gerend. Vervolgens zijn ze richting de Grote Waal gevlucht. De recherche in Alkmaar onderzoekt deze zware mishandeling en komt graag in contact met getuigen. 

Heeft u zaterdag 18 juni iets gezien of gehoord in de omgeving van recreatiegebied De Hulk in Hoorn ter hoogte van de kanovereniging? Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Meld dit dan bij de politie. Bel de opsporingstiplijn via 0800-6070 (gratis). U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via het tipformulier op www.politie.nl onder vermelding van zaaknummer: 2022121353.