Atelier Wim Zwijsen en Helma Kleinwee in Hoorn geopend tijdens landelijk Atelierweekend

Algemeen
Neem tijdens het landelijk Atelierweekend een kijkje bij het atelier van Wim Zwijsen en Helma van Kleinwee.
Neem tijdens het landelijk Atelierweekend een kijkje bij het atelier van Wim Zwijsen en Helma van Kleinwee. Foto: aangeleverd

HOORN - Atelier Wim Zwijsen en Helma van Kleinwee is tijdens het Landelijk Atelierweekend, zaterdag 25 en zondag 26 juni, beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de keuken van Helma: schilderijen, textielobjecten en textielinstallaties. Wim maakt schilderijen en follie-constructies. Ook is de voorbereiding te zien voor een overzichtstentoonstelling komende zomer in de Oude Kerk in Soest. Wie zelf tekent of schildert en advies zou willen van Wim of Helma, is ook van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden om te exposeren in de Oosterkerk of Pakhuisgalerie. Meer informatie: www.helmatextiel.nl en www.galeriezwijsen.nl . Het adres is Mosterdsteeg 8 in Hoorn. 

Meer dan tweehonderd kunstenaars uit heel Nederland zetten de deuren van hun atelier in het weekend van 25 en 26 juni open voor belangstellenden om hen een kijkje te gunnen in hun wereld. Met veel passie en trots tonen ze hun kunstwerken en vertellen geïnteresseerden graag over het ontstaansproces. Kijk voor meer informatie op www.landelijkatelierweekend.nl .