Afsluitingen tijdens IRONMAN Westfriesland in Hoorn

Algemeen
Afbeelding
Foto: archief

HOORN - In het weekend van 24 tot en met 26 juni vindt de IRONMAN plaats in Westfriesland. Er staan vijf activiteiten en wedstrijden op het programma, met start en finish in Hoorn. 

Naast de drie triatlonwedstrijden, is er op vrijdag een IRONKIDS-wedstrijd voor jeugd tot 16 jaar. Op vrijdagavond start om 21.00 uur de NightRun in de binnenstad. Dit is een 5 km social run zonder wedstrijdelement. Op vrijdag is de Schellinkhouterdijk en het Schelpenstrand afgesloten tussen 15.30 en 21.00 uur.

Afsluitingen op zaterdag 

Het parcours rond de binnenstad is zaterdag 25 juni van 08.30 tot ongeveer 13.30 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Meer informatie over de parcoursen, bereikbaarheid en afsluitingen is te vinden op www.westfriesland.bewoners.ironman.nl .

Afsluitingen op zondag

Zondag 26 juni is het parcours rond de binnenstad van 09.00 tot ongeveer 16.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het gebied rond de Karperkuilkade / ABC is op zondag vanaf 07.00 uur afgesloten. Het andere deel van het parcours is op zondag tussen 07.00 en 10.00 uur afgesloten. De wijk Hoorn Noord is dan bereikbaar via de Tyrasstraat. Meer informatie over de parcoursen, bereikbaarheid en afsluitingen: www.westfriesland.bewoners.ironman.nl.

Meer informatie 

De organisatie doet er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Spoedeisende zorg blijft voor alle inwoners gegarandeerd. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over het vrijhouden van nood- en calamiteitenroutes. Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen met de IRONMAN-organisatie via 0229-252300 of kijk op www.westfriesland.bewoners.ironman.nl