Drukke tijden bij Kzing in Hoorn

Algemeen
Club La brengt 'Spoekie' op de planken, een grappige voorstelling voor kinderen.
Club La brengt 'Spoekie' op de planken, een grappige voorstelling voor kinderen. Foto: aangeleverd

HOORN - Het wordt een drukke tijd voor de leerlingen van Kzing. Alle drie de groepen presenteren zich de komende periode op het podium, elk met een eigen voorstelling. 

Het begint met Club La (de oudste groep van Kzing) die zondag 9 oktober om 16.00 uur in Wijkcentrum Kersenboogerd in Hoorn een grappige voorstelling voor kinderen speelt, over Spoekie. Spoekie is een lief spook. Hij neemt thuisloze spoken op in zijn huis, op voorwaarde dat ze zijn uitgespookt. Bij Spoekies wonen dus allemaal gezellige spoken. Helaas komt meneer Go Bald ook bij hen wonen. Dat spook wil het huis van Spoekie afpakken. Zou hem dat lukken?

Zondag 30 oktober, de dag voor Halloween, heeft de middelste groep van Kzing, Club So, een primeur. Zij spelen, eveneens in Wijkcentrum Kersenboogerd, de eerste griezel-escape musical. Het publiek moet een raadsel oplossen om weer naar huis te mogen. Op zoek naar een gezellige Halloween-bijeenkomst? Kom dan naar ‘A ride of fright’. 

Ten slotte presenteert de jongste groep, Club Fa, zich op 20 november met ‘Het sprookje van perfectie’. Tinka houdt niet van school. Niet van de kinderen. Niet van de meester en niet van leren. Ze heeft eigenlijk overal genoeg van. Lezen, dát is wel leuk. Nou ja... voorgelezen worden, dan. Dat doet haar oom Krijn vaak. Hij snapt haar tenminste, ook al heeft hij dan ADHD. Ze vindt het vooral heerlijk als hij haar sprookjes voorleest, want in Wonderland is alles mogelijk. Zelfs perfectie... toch?

Deze drie voorstellingen verdienen een groot publiek! Kom kijken en genieten van alle leerlingen van Kzing. Kaarten voor deze voorstellingen kosten, inclusief consumptie, in de voorverkoop dertien euro en zijn te bestellen via info@kzing.nl .