Bibliotheek Hoorn organiseert activiteiten tijdens Kinderboekenweek

Algemeen
Bibliotheek Hoorn organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen en leren over hoe mooi de natuur is.
Bibliotheek Hoorn organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen en leren over hoe mooi de natuur is. Foto: aangeleverd

HOORN - Tijdens de Kinderboekenweek (5 tot en met 16 oktober) organiseert Bibliotheek Hoorn verschillende activiteiten voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto ‘Gi-Ga-Groen!’. Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.

De Bibliotheek Hoorn organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke activiteiten om te lezen en leren over hoe mooi de natuur is. Heb je wel eens een reptiel geaaid? Dit is je kans! Kom reptielen aaien met Dierdocent in de bibliotheek. Wat dacht je van Koken voor Vogels of Kwispellezen met bibliotheekhond Nova? En in de bibliotheek kunnen kinderen de hele periode op expeditie.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er twee kindervoorstellingen: Verhalenverteller Wijnand Stomp alias Mr Anansi komt, en Katiuscia Principato doet de kindervoorstelling ‘Gi-Ga-Groen!’. Bekijk het volledige overzicht van de activiteiten op www.bibliotheekhoorn.nl/kinderboekenweek . Wel graag van tevoren aanmelden voor de activiteiten.