Bijeenkomst ‘Grip op geld’ in Raadszaal stadhuis Hoorn

Algemeen
Alles wordt duurder. Wat kun je doen om toch goed te blijven rondkomen?
Alles wordt duurder. Wat kun je doen om toch goed te blijven rondkomen? Foto: archief

HOORN - Alles wordt duurder. Iedereen merkt het aan de kassa en op de bankrekening. Wat kun je doen om toch goed te blijven rondkomen? Hoe komt het dat ons geld minder waard is geworden? Hoe hou je grip op je geld? Waar heb je recht op? Antwoord op deze en andere vragen worden gegeven op woensdag 12 oktober tijdens de themamiddag ‘Grip op geld’. Een bijeenkomst die de Ouderenraad Hoorn samen met gemeente Hoorn organiseert.

De medewerkers van 1.Hoorn vertellen deze  middag alles over de hulp die de gemeente kan bieden. Zij nemen contact op met mensen die na afloop van de bijeenkomst een kaart ingevuld hebben. 

Suzanna Jansen is schrijfster en verteller. In haar boeken probeert ze het heden te begrijpen door het verleden te onderzoeken. Ze tekent de ‘grote’ historie op door te laten zien wat die met individuele levens doet. Suzanna debuteerde in 2008 met ‘Het pauperparadijs’, over de roemruchte armenkoloniën van Veenhuizen en haar familiegeschiedenis daar. Tijdens de bijeenkomst ‘Grip op geld’ brengt zij een aantal columns. 

De bijeenkomst vindt plaats in de Raadszaal van het stadhuis in Hoorn. Om 13.30 uur is er inloop met koffie en thee. De opening is om 14.00 uur door wethouder Karin Hakhoff. Rond 16.15 uur is de middag afgelopen. Meer informatie: www.ouderenraadhoorn.nl .