Inzameling voor Voedselbank door Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker

Algemeen
Het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker.
Het kerkgebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker. Foto: aangeleverd

HOORN / BLOKKER - Sinds 2010 houdt de Nieuw-Apostolische Kerk in Blokker, aan de Westerblokker 167b / hoek Oostergouw, een jaarlijkse inzameling voor de Voedselbank Westfriesland. Helaas is het nog steeds nodig; helemaal in deze tijd. Zondag 2 oktober vindt opnieuw een inzameling plaats. Deze vindt plaats rondom een speciale kerkdienst in het kader van de Dankdag voor de oogst. Een moment van bezinning: danken en denken. Iedereen is van harte welkom!

De dienst begint om 10.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Voorafgaand aan de dienst (tot 10.00 uur) én tussen 11.00 en 12.00 uur kunnen houdbare levensmiddelen worden gebracht voor de Voedselbank. Dus geen zeep, wasmiddel en dergelijke. Voor deze gelegenheid is ook een lijstje opgesteld met producten waar veel behoefte aan is: ragout, poedersuiker, nasi/bamimix, thee, pindakaas, groenteconserven in blik of glas. Uiteraard zijn andere houdbare levensmiddelen ook nodig. 

Daarnaast kan tijdens de dienst een donatie worden gedaan voor humanitaire hulp in Suriname, dat wordt ondersteund vanuit de kerk via de stichting Corantijn.

Meer informatie over deze dag of de geloofsgemeenschap? Neem contact op via hoorn@nak-nl.org of kijk op www.nak-nl.org. De website van de Voedselbank Westfriesland: www.voedselbankwf.nl. Actuele informatie over projecten van de stichting Corantijn: www.stichting-corantijn.nl.