Alzheimer Café Hoorn bestaat twintig jaar

Algemeen
Mensen met vergeetachtigheid of dementie, hun partners, kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom in het Alzheimer Café Hoorn.
Mensen met vergeetachtigheid of dementie, hun partners, kinderen en belangstellenden zijn van harte welkom in het Alzheimer Café Hoorn. Foto: Pixabay

HOORN - In het Hoge Hop, Roerdomp 2 in Hoorn, vindt woensdag 19 oktober een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Hoorn. Mensen met vergeetachtigheid of dementie, hun partners, kinderen en belangstellenden zijn bij deze uitgenodigd. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Hoe ga ik om met veranderd gedrag bij dementie?’. Mijn partner komt niet meer van de bank en nu? Mijn moeder maakt soms lelijke opmerkingen. Hoe reageer ik daarop? Ik word steeds beschuldigd. Hoe ga ik daarmee om? Als deskundige is Suzanne van den Dries, GZ-psycholoog, uitgenodigd. De gespreksleider van deze avond is Jeanet Lakeman. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het twintigjarig jubileum van het Alzheimer Café Hoorn met een hapje en een drankje. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie: Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of 0229-741741 (Geriant).