CleanUp Hoorn Karavaan: Bangert en Oosterpolder

Algemeen
Maak samen Hoorn een stukje mooier!
Maak samen Hoorn een stukje mooier! Foto: aangeleverd

ZWAAG - Wil je graag anderen ontmoeten die zwerfafval opruimen in Hoorn? Of wil je starten met rapen, maar weet je niet goed hoe? De CleanUp Hoorn Karavaan komt elke tweede zaterdag van de maand naar een andere wijk in Hoorn om samen aan de slag te gaan. Zaterdag 8 oktober om 10.00 uur staat de CleanUp Hoorn Karavaan bij het winkelcentrum in de Bangert en Oosterpolder. 

De Karavaan staat op een prominente plek in de wijk en is te herkennen aan de vrolijke groene vlaggen en de materialen. Iedereen kan meedoen, neem de (klein)kinderen, buren, kennissen of collega’s gezellig mee. Hoe meer inwoners er meedoen met de CleanUp Hoorn Karavaan, hoe meer resultaat. Maak zo samen Hoorn elke maand weer een stukje mooier!

Neem een grijper en vuilniszakring mee. Inwoners van de gemeente Hoorn kunnen terecht in het gemeentehuis voor een gratis afvalgrijper en vuilniszakring. Deze zijn af te halen op de gebruikelijke openingstijden. Er is een beperkt aantal materialen te leen bij de Karavaan. Installeer de app Litterati en leg vast wat je opruimt en krijg zo meer zicht en grip op de zwerfafvalproblematiek. Zit je op Instagram? Post je actiefoto’s met #CleanUpHoorn en verschijn op de Wall of Fame op de homepage van CleanUp Hoorn. Wil je op andere momenten met iemand afspreken om in je eigen wijk aan de slag te gaan? Doe een oproep in de Facebookgroep CleanUp Hoorn .

Meer weten? Stuur een mailtje naar cleanuphoorn@gmail.com .