Chain Reaktor en Perfect Storm in Hoorns poppodium Manifesto

Algemeen
Perfect Storm is een avontuurlijke Nederlandse rockband.
Perfect Storm is een avontuurlijke Nederlandse rockband. Foto: aangeleverd

HOORN - De Noord-Hollandse prog-rock-formatie Chain Reaktor en de Groningse formatie Perfect Storm staan zaterdag 3 december op het podium van Manifesto, Holenweg 14c in Hoorn.

Chain Reaktor is een moderne, progressieve rockband. Hun muziek is groovy, avontuurlijk, soms heavy en donker en altijd melodieus. De naam Chain Reaktor verwijst naar de passie voor muziek die wordt overgedragen van generatie op generatie, als een niet te stoppen kettingreactie. 

Perfect Storm is een uiterst dynamische en avontuurlijke Nederlandse rockband die zijn oorsprong vindt in Groningen, maar invloeden uit alle windrichtingen haalt. Met spetterende gitaarriffs, stuwende drums, strakke baspartijen, fluwelen zang en betoverend toetsenwerk bezorgt deze nieuwkomer het muzikale landschap een onweerstaanbare wervelwind van hoge en lage drukgebieden. De grenzeloze, melodieuze en bij vlagen virtuoze rockmuziek van Perfect Storm is hoofdzakelijk ontsproten uit de visie van gitarist/songwriter Gert-Jan Schurer. Hij put hierbij uit eigen ervaring en het brede klankenpalet waarmee hij is opgegroeid. Zo behoren rockacts als Porcupine Tree/Steven Wilson en jazz-cats als Pat Metheny tot de soundtrack van zijn leven, maar ook filmcomponisten als Hans Zimmer en elektro-acts in de lijn van Aphex Twin laten hun sporen na in de muziek van Perfect Storm.

Aanvang 20.00 uur. Meer informatie en tickets op www.manifesto-hoorn.nl .