Programma Westfries Ondernemersgala 2023 bekendgemaakt

Algemeen
V.l.n.r.: voorzitter Mona Roorda, Karin Veen (directeur Bedrijven bij Rabobank West-Friesland) en presentator Chris Wobben.
V.l.n.r.: voorzitter Mona Roorda, Karin Veen (directeur Bedrijven bij Rabobank West-Friesland) en presentator Chris Wobben. Foto: Rodi Media/AO

HOORN - In het Experience Center van De Eekhoorn werd gisteren, donderdag 2 februari, het programma bekendgemaakt van het Westfries Ondernemersgala dat maandag 15 mei plaatsvindt in Het Park in Hoorn. Presentator Chris Wobben liet vol trots weten dat schaatser Irene Schouten en presentator / stand-up comedian Jandino Asporaat dit jaar als gasten van de partij zijn op het gala.

Het thema van het Westfries Ondernemersgala is dit jaar ‘energie’. De kersverse voorzitter Mona Roorda (directeur van BaanBereik), die het stokje onlangs overnam van Colin van der Laan, maakte gisteren ook bekend dat de Rabobank zich weer voor drie jaar als hoofdpartner aan het gala verbindt. Daarvoor was Karin Veen, directeur Bedrijven bij Rabobank Westfriesland, aanwezig om dit officieel vast te leggen. “Wij en het Westfries Ondernemersgala hebben dezelfde doelstelling: ondernemers laten groeien en stralen”, liet zij weten.

Wie volgt Autogroep Ursem Barten op als winnaar van de Rabobank West-Friesland Méér Prijs, Green Simplicity als winnaar van de WBG Westfriese Groeiparel en wie wordt de winnaar van de Van der Valk Publieksprijs? Maandag 15 mei vanaf 20.00 uur worden de opvolgers bekend gemaakt. Maar het begint met nomineren. Welk bedrijf - dat gevestigd is in één van de zeven Westfriese gemeenten - verdient één van de prijzen van het Westfries Ondernemersgala? Een stem uitbrengen kan tot 15 maart via de website: www.westfriesondernemersgala.nl .