Standhouders gezocht voor Rock ‘N’ Roll Festival Markt in Hoorn

Algemeen
Oldtimerliefhebbers komen tijdens de markt ook aan hun trekken.
Oldtimerliefhebbers komen tijdens de markt ook aan hun trekken. Foto: aangeleverd

HOORN - De jaarlijkse Rock ‘N’ Roll Festival Markt in Hoorn vindt zondag 21 mei plaats. De organisatie is op zoek naar standhouder. De markt wordt bezocht door mensen die op zoek zijn naar vintage kleding, platen, gitaren en andere rock ‘n roll memorabilia. Welke gepassioneerde standhouders willen hun unieke collecties tonen en de markt nog levendiger maken?

Er zijn maximaal twintig kramen beschikbaar, dus wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje. Pak deze kans om jouw collectie te delen met rock ‘n roll-fans en liefhebbers uit heel Nederland. Standhouders kunnen niet alleen hun collectie verkopen, maar genieten tegelijkertijd van de geweldige sfeer en optredens van lokale rockbands en tribute bands. Dans de twist, de jive of de rock ‘n roll met collega’s en geniet van de muziek die de hele dag door te horen is. 

De Rock ‘n Roll Markt in Hoorn is zondag 21 mei van 14.00 tot 18.00 uur. Een kraam kost vijftig euro. Aanmelden kan via https://jp-services.nl/events/ . Ook is het mogelijk om deze dag je oldtimer te showen op de Roode Steen en het Kerkplein. Wie in het bezit is van een oldtimer, is dus ook van harte welkom!