Jungle Feest voor de jeugd in Praethuys ‘t Slot in Hoorn

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

HOORN - Speciaal voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar wordt zaterdag 25 maart een Jungle Feest gehouden in Praethuys ‘t Slot aan de Van Beijerenstraat in Hoorn. 


Hé, ben jij bang voor wilde dieren? Hopelijk niet, want je mag op zoek naar jungledieren! Dat is de opdracht die de kinderen meekrijgen. Daarna gaan ze in groepjes op pad om met elkaar opdrachten uit te voeren, zoals slangen scheuren, sluipen, kokosnoot bowlen, giraffen voeren en nog veel meer. Het wordt een leuke en spannende ochtend vol verrassingen!

Kinderen die van speuren, spelletjes, samenwerken en dieren zoeken houden, zijn van harte welkom op dit Jungle Feest! Het begint om 10.30 uur en het duurt tot ongeveer 12.15 uur.

Deze jeugdactiviteit wordt georganiseerd door Kinderclub Voltreffer. Dat is een kinderclub die al heel lang in Hoorn actief is. Sinds 2020 ook in het Venenlaankwartier. De gewone club wordt gehouden op elke tweede en vierde zaterdag van de maand in het Praethuys. Kijk voor meer informatie op de website: www.kinderclubvoltreffer.nl .