‘Doe gewoon es vrijwillig’ en kom naar de Vrijwilligersmarkt in Hoorn

Algemeen
Laat je inspireren door maar liefst vijftig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o.
Laat je inspireren door maar liefst vijftig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. Foto: aangeleverd

HOORN - In Sportcentrum Vredehof aan de Vredehofstraat 5 in Hoorn vindt zaterdag 15 april van 10.00 tot 13.00 uur de Vrijwilligersmarkt plaats. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst vijftig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. Denk aan Inloophuis Hoorn Inn de Koepel, SchuldHulpMaatje, Begraafplaats Het Keern, Theater Het Pakhuis, Dorcas Hoorn, EHBO St. Jan Hoorn, De Oogvereniging, Stichting Netwerk, Amnesty en Philadelphia Zorg. 

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Daar is een vacaturebank met ruim 350 openstaande vrijwilligersvacatures in Westfriesland. Daarnaast kan een medewerker van Vrijwilligerspunt op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

‘Doe es gewoon vrijwillig’ en kom naar de Vrijwilligersmarkt! De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-hoorn .