Het Smalle Beurzen Festival: een dag met informatie en plezier voor mensen met een smalle beurs.
Het Smalle Beurzen Festival: een dag met informatie en plezier voor mensen met een smalle beurs. Foto: Pixabay

Smalle Beurzen Festival in Hoorn

zaterdag 1 oktober 2022 13:00 t/m 17:00

De tweede editie van het Smalle Beurzen Festival: een dag met informatie en plezier voor mensen met een smalle beurs. Op de informatiemarkt zijn organisaties aanwezig die de bezoekers verder willen en kunnen helpen, zoals Hulpverlening vanuit de Westfriese Kerken, de Kinderkledingbank, Stichting Netwerk, Schuldhulpmaatje en Stichting Leergeld. De gemeente Hoorn geeft voorlichting over rondkomen en bezoekers kunnen gelijk in gesprek met 1.hoorn of de bijzondere bijstand. Op de GiveAway-markt kun je gratis spulletjes en kleding shoppen bij Ay├║daMe. Jan en Lida Kooijman zijn ook aanwezig en geven deze middag twee gratis fietsen weg. Bovendien is er veel leuks en lekkers voor jong en oud, met ook wat ontspanning: zo kun je je laten verzorgen bij de kapper en nagelstyliste. Verder is er een modeshow, maar ook muziek en dans staan op het programma. De toegang en de activiteiten zijn gratis. 

Locatie

  • Stichting Hulpverlening vanuit Westfriese Kerken

    Dampten 16
    1624NR Hoorn