De twee jonge Shetlandpony's zijn de nieuwste bewoners van de Waalrakkers. V.l.n.r. Denise van de gemeente Hoorn, vrijwilligers   Carla, Menno en Yvonne.
De twee jonge Shetlandpony's zijn de nieuwste bewoners van de Waalrakkers. V.l.n.r. Denise van de gemeente Hoorn, vrijwilligers Carla, Menno en Yvonne. Foto: vincentdevriesfoto.nl

Beestenfeest kinderboerderij de Waalrakkers

zondag 2 oktober 2022 11:00 t/m 15:00

Beestenfeest bij kinderboerderij de Waalrakkers in de Grote Waal, ter ere van Dierendag. Er is die dag van alles te doen. Kinderen kunnen knutselen en er is een speurtocht met leuke vragen. Aan het eind wacht er iets lekkers. Verder kunnen bezoekers de nagels van hun knaagdieren laten knippen en er is zelfs een keurmeester aanwezig voor een kleindierenkeuring. Dus neem gerust je cavia, konijn, rat, hamster of muis mee! En ook heel leuk: één van de vrijwilligers tekent karikaturen, dus voor wie dat wil: voor vijf euro kan je een karikatuurtekening van jezelf laten maken. Koffie en thee zijn natuurlijk ook aanwezig. Meer info: www.waalrakkers.nl .

Locatie