Vereniging Hoorns Orkest Sinfonia speelt zondag 18 december onder leiding van Coen Stuit het bekende en zeer geliefde pianoconcert van Grieg in de Oosterkerk.
Vereniging Hoorns Orkest Sinfonia speelt zondag 18 december onder leiding van Coen Stuit het bekende en zeer geliefde pianoconcert van Grieg in de Oosterkerk. Foto: aangeleverd

Concert Vereniging Hoorns Orkest Sinfonia

zondag 18 december 2022 15:00

Vereniging Hoorns Orkest Sinfonia speelt onder leiding van Coen Stuit het bekende en zeer geliefde pianoconcert van Grieg. De solist is Jan-Paul Grijpink. Hij is onder andere verbonden aan de nationale opera en ook bekend als liedbegeleider, een genre waarmee hij diverse prijzen heeft gewonnen. Naast het pianoconcert wordt de Karelia ouverture, een deel uit de gelijknamige suite en het majestueuze Finlandia van Sibelius gespeeld. Het publiek kan zich deze middag heerlijk laten onderdompelen in de rijke klankwereld van Noord-Europa. Meer informatie en kaarten: www.sinfoniahoorn.nl .

Locatie