Aan de hand van talloze kleding- en decorstukken, foto’s en prijzen wordt een portret getoond van Henny Huisman.
Aan de hand van talloze kleding- en decorstukken, foto’s en prijzen wordt een portret getoond van Henny Huisman. Foto: William Rutten

Tentoonstelling ‘De Henny Huisman Show’

zaterdag 19 maart 2022 10:00 t/m donderdag 20 oktober 17:00

Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn toont een tentoonstelling onder de titel ‘De Henny Huisman Show’. Aan de hand van talloze kleding- en decorstukken, foto’s en prijzen wordt een portret getoond van de Noord-Hollander. Op de expositie zijn uit de privécollectie van Huisman allerlei objecten te zien zoals een deel van het decor van de Mini Playbackshow met het beroemde ‘winkeltje’ waar kinderen hun outfit uitkozen. Meer informatie: www.museumhoorn.nl . 

Locatie

  • Museum van de 20e Eeuw

    Krententuin 24
    1621dg Hoorn