Tijdens de danstheatervoorstellingen staat het ‘creëer je eigen avontuur’ centraal.
Tijdens de danstheatervoorstellingen staat het ‘creëer je eigen avontuur’ centraal. Foto: Jasmine Melrose

Performances en klassieke stillevens bij Expoost

zondag 22 mei 2022 13:00 t/m zondag 3 juli 17:00

Pop-up museum Expoost presenteert een bijzondere combinatie van expositie en performance. ‘Please Answer When it Rings’ is een kunstbeleving waarin het publiek letterlijk stapt in de gecreëerde wereld van de kunstenaars. In een combinatie van expositie en danstheatervoorstelling brengen fysiek kunstenaar & choreograaf Jort Faber en kunstschilder Bram Stoof schilderkunst, dans, de 17e eeuw, de 20e eeuw en hun artistieke proces letterlijk binnen handbereik. Met ervaring, beleving en beïnvloeding als hoofdthema voor een publiek van 10 tot 99 jaar creëren zij een expositie met daarbij tien danstheatervoorstellingen. Openingstijden: woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer info: www.expoost.nl .

Locatie

  • Expoost

    Roode Steen 15
    1625CV Hoorn