Gregorian Grace biedt met Arte Chorale een unieke en zeer emotionele koorervaring.
Gregorian Grace biedt met Arte Chorale een unieke en zeer emotionele koorervaring. Foto: Lukasz Pietrzak

Concert Gregorian Grace

vrijdag 27 mei 2022 20:00

De formatie Gregorian Grace geeft in één maand tijd maar liefst 26 concerten in grote Nederlandse kerken. Vrijdag 27 mei vindt het concert van Gregorian Grace plaats in de Koepelkerk in Hoorn. Met veel gratie, bijna eerbiedig, celebreert het negenkoppige meesterlijke ensemble uit Polen bestaande uit gerenommeerde zangers en artiesten met jarenlange concertervaring en gekleed in eenvoudige monnikengewaden, het gregoriaans. Traditionele gezangen worden na de pauze gevolgd door gregoriaans geïnterpreteerde wereldhits zoals Leonard Cohen’s Hallelujah, en Sound of Silence van Simon&Garfunkel. Kaarten te bestellen via www.gregorian-grace.nl .

Locatie

  • Koepelkerk

    Grote Noord 15
    1621KD Hoorn