Het orgel in de Oosterkerk in Hoorn
Het orgel in de Oosterkerk in Hoorn (Foto: aangeleverd)

Lunchconcert van Gert van Hoef

woensdag 10 augustus 2022 13:00

Al sinds het prille begin van zijn carrière plaatst Gert van Hoef filmpjes van zijn orgelspel op YouTube. Mede daardoor geniet hij aanzienlijke bekendheid en geeft hij jaarlijks vele concerten in binnen- en buitenland. Het concert is gratis zodat dit concert voor iedereen toegankelijk is. Op het programma staan Ein Siegesgesang Israels ´Alla Händel’ van S. Karg-Elert, de Minuet in A majeur van Boccherini, Hope (arr. Gert van Hoef) van Yiruma, Badinerie van J.S. Bach en de Toccata ´God roept ons broeders tot de daad’ van – K.J. Mulder.

Voor meer informatie, kijk op www.orgelconcerten-hoorn.nl 

Locatie

  • Oosterkerk

    Grote Oost 58-60
    1621BX Hoorn