Afbeelding

Zomerwandeling van PISA door historische stad

donderdag 11 augustus 2022 10:00

Deze zomermaanden verzorgt Inloophuis PISA in Hoorn op donderdag 11 augustus en 8 september een aantal themawandelingen naar bijzondere plekken op korte afstand van het inloophuis. Deze wandelingen zijn voor mensen die geconfronteerd zijn met kanker, zelf of als naaste. De wandeling op 11 augustus gaat over de moeizame start van de Hoornse HBS. 

De relatief korte wandeling begint bij PISA met een drankje. Daarna rustig wandelen naar de locatie en luisteren naar de uitleg van Peter van der Baan, lid van Vereniging Oud Hoorn. De wandeling in totaal ongeveer een uur. Bijdrage: 5 euro. Aanmelden via administratie@inloophuispisa.nl of bel naar 0229-758531. 

Meer informatie is te vinden op www.inloophuispisa.nl of scan de QR-code.

Locatie

  • PISA

    Draafsingel 59
    1623LC Hoorn