Auteur Ronald van Assen schreef diverse boeken in verschillende genres.
Auteur Ronald van Assen schreef diverse boeken in verschillende genres. (Foto: aangeleverd)

Ontmoet en Groet auteur Ronald van Assen

woensdag 27 september 2023 10:00 tot 12:00

ZWAAG - Auteur Ronald van Assen geeft woensdag 27 september de lezing Over de rode draad en verschillende genres. Er is daarbij alle ruimte om Ronald de hemd van het lijf te vragen over zijn boeken en het schrijf- en uitgeefproces. De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur bij Uitgeverij Godijn Publishing aan de Factorij 45K te Zwaag. Entree is gratis.

Ronald woont met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Naast alles wat met schrijven te maken heeft doet hij het huishouden, is hij ambassadeur van de organisatie “MIND”, voorlichter bij “Stichting Kernkracht” en columnist bij “Editie Groene Hart”.  Ronald heeft zo’n twintig publicaties op zijn naam staan bij Godijn Publishing. De laatste was een YA-fantasy De schaduw van Leala, de opvolger van De tranen van de eenhoorn. Deze twee boeken vormen, samen met enkele losse verhalen, de Verhalen uit Invisia. Naast het schrijven is Ronald jurylid bij verschillende schrijfwedstrijden van Godijn Publishing, helpt hij mee met manuscript beoordelingen en verzorgt hij (lees) redacties voor de uitgever.

Meer informatie over Ronald via www.ronaldvanassen.nl. 

Locatie