Gevorderde musici uit Westfriesland delen hun passie voor muziek onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend.
Gevorderde musici uit Westfriesland delen hun passie voor muziek onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend. Foto: aangeleverd

Concert Regio-orkest Muziekschool Boedijn

zaterdag 9 maart 2024 20:00

Het Regio-orkest van Muziekschool Boedijn geeft een concert in de Oosterkerk. Gevorderde musici uit Westfriesland delen hun passie voor muziek onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend. Het orkest komt met een repertoire dat varieert van klassieke composities, waaronder Ravel’s Bolero en Rossini’s Ouverture Willem Tell, tot eigentijdse melodieën uit Sherlock Holmes en How To Train Your Dragon. Dit jaar voegt het Regio-orkest een extra dimensie toe aan het concert door samen te werken met de Brassband Hoorn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Muziekschool Boedijn en kunnen tevens op de avond zelf aan de zaal worden aangeschaft. Meer informatie: www.muziekschoolboedijn.nl .

Locatie