Een liefhebber van spannende boeken? Kom naar de Thrillerdag in de Noorderkerk in Hoorn.
Een liefhebber van spannende boeken? Kom naar de Thrillerdag in de Noorderkerk in Hoorn. Foto: Pixabay

Thrillerdag in Noorderkerk

zaterdag 9 maart 2024 13:00 tot 17:00

Thrillerliefhebbers opgelet: uitgever Godijn Publishing organiseert een spannende Thrillerdag in de Noorderkerk. Thema van de dag is: ‘Waar verberg ik het lijk’? Op het programma onder meer de uitslag van een schrijfwedstrijd, meerdere workshops ‘hoe schrijf ik een thriller’, crime scene cleaning door Maurits Knegt, een heus moordspel waaraan alle bezoekers kunnen deelnemen, de lancering van de nieuwste thriller ‘Waar verberg ik het lijk’ en een meet & greet met meerdere auteurs. Ook is de uitgever aanwezig met een grote selectie van spannende boeken in de speciaal daarvoor ingerichte boekenkraam in de kerk. Tickets zijn online te bestellen via www.godijnpublishing.nl .

Locatie