De voorstelling 'Nellie' is een eerbetoon aan de jongste dochter van de bekende Hoornse verzetsstrijders Trien en Bart de Haan.
De voorstelling 'Nellie' is een eerbetoon aan de jongste dochter van de bekende Hoornse verzetsstrijders Trien en Bart de Haan. Foto: Jauwk Ras

De Dansonderneming presenteert ‘Nellie’

zaterdag 4 mei 2024 16:00 tot 20:45

De Dansonderneming en Theater na de Dam presenteren zaterdag 4 mei de voorstelling ‘Nellie’, een eerbetoon aan de jongste dochter van de bekende Hoornse verzetsstrijders Trien en Bart de Haan uit Hoorn. ‘Nellie’ wordt gedanst door vijftien jonge danstalenten in de leeftijd van 14 tot 19 jaar, die onder leiding van de Hoornse choreograaf Nanska van de Laar ook zelf een aandeel leveren aan de voorstelling. ‘Nellie’ gaat in première in De Boterhal in Hoorn, in de middag voorafgaand aan de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 16.00 uur. Een tweede voorstelling wordt gedanst om 18.30 uur en aansluitend na de herdenking, rond 20.45 uur, is de voorstelling nogmaals te zien. Na elke voorstelling is er ruimte voor reflectie in een gesprek. De voorstellingen zijn vrij toegankelijk, maar gezien het geringe aantal plaatsen is het aan te raden om te reserveren via info@dansonderneming.com (o.v.v. naam, tijdstip voorstelling en aantal personen). 

Locatie