Groovy 70s in Oosterkerk in Hoorn

Cultuur
Werk van kunstenaar Gata Art.
Werk van kunstenaar Gata Art. Foto: aangeleverd

HOORN - In de Oosterkerk aan het Grote Oost in Hoorn is van 13 februari tot en met 8 april de expositie ‘Groovy 70s’ te zien, met werken van kunstenaar Gata Art.

Linda (Gata Art) is een Italiaanse autodidactische kunstenaar. Zij woont in Hoorn. In 2012 begon zij met schilderen en sindsdien is ze elke dag aan het experimenteren en leren. “Ik haal mijn inspiratie uit dingen waar ik een passie voor heb, zoals kubisme, oude portretten, volkskunst, 60s en 70s mode, graffiti, street art en Japanse traditionele kunst. Ik gebruik gemengde media, waaronder acryl, spuitverf, stiften, olieverf en aquarellen. Met mijn schilderijen breng ik graag de vrouwelijkheid, gratie en elegantie van vrouwen tot uitdrukking en ik vind het heerlijk om geluk te verspreiden met alle kleuren die ik gebruik.”

Interesse of vragen? Mail naar gata4art@gmail.com of stuur een berichtje naar 06-83507823. Meer informatie staat ook op www.gata4art.com . De expositie is te zien voor en na diensten en voorstellingen in de Oosterkerk en op afspraak via 0229-219256.