Inloopavond woonwijk Pelmolenpad in Hoorn

Gemeentenieuws
Impressie van de nieuwe wijk.
Impressie van de nieuwe wijk. Foto: aangeleverd

HOORN - BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling organiseert samen met gemeente Hoorn en woningcorporatie Intermaris maandag 11 december een informatiemoment voor omwonenden en belangstellenden over de ontwikkeling van nieuwbouwproject Pelmolenpad. Aanmelden kan tot 8 december via contactnw@bpd.nl . De inloopavond vindt plaats in Het Park, Westerdijk 4 in Hoorn. Inloop is tussen 19.00 en 21.00 uur.        

De woningen worden in fasen ontworpen en gebouwd. Er wordt gestart op de Prismalocatie aan de zijde van de Zuiderkruisstraat. Dit is de eerste fase van het project en bestaat met name uit starterswoningen, huurwoningen en een aantal grotere appartementen. Deze fase staat centraal op het informatiemoment op 11 december.

Tijdens de inloopavond krijgen bezoekers een eerste indruk van de woningen. Zij kunnen de voorlopige ontwerpen van de gebouwen zien. Ook wordt het definitieve ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte getoond, aan de hand van een aantal themapanelen. Zo krijgt iedereen inzicht in de sfeer van de nieuwe wijk door het ontwerp van de gebouwen, het groen en het materiaalgebruik van de straten. Ook wordt nadere informatie gedeeld ten aanzien van proces en planning. Vertegenwoordigers van gemeente Hoorn, gebiedsontwikkelaar BPD en woningcorporatie Intermaris zijn aanwezig om een toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor het informatiemoment kan tot uiterlijk vrijdag8 december via contactnw@bpd.nl . Geef door met hoeveel personen je komt.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant