Koopzondag biedt vertier

Nieuws

HOORN - In de Hoornse binnenstad is er zondag 25 mei koopzondag. Vrijwel alle winkels openen hun deuren tussen 12.00 en 17.00 uur. Daarnaast is er een gezellige markt, staat het Lions Request Glazen Huis op de Roode Steen, is er muziek tijdens Rock’n’Roll Sunday en organiseert de Karavaan een Mariaommegang.

Op de Roode Steen staat van 22 tot en met 25 mei het Lions Request Glazen Huis waar Radio Hoorn een studio heeft ingericht. Iedereen kan tegen een vergoeding een verzoekplaat aanvragen, zendtijd reserveren en/of reclameboodschappen laten uitzenden om een bijdrage aan de actie te leveren. Het goede doel dat de Lionsclub Hoorn-Westfriesland ook dit jaar steunt is het Jeugdsportfonds. Met dit fonds worden kinderen geholpen, die vanwege de ontbrekende financiële middelen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Meer informatie: www.hoornrequest.nl.

Rock’n’Roll Sunday

Ook is het deze dag weer tijd voor Hoorn Rock’n’Roll Sunday! Van 14.00 uur tot diep in de nacht kunnen mensen in de binnenstad en de haven van Hoorn genieten van allerlei rockbands. Op de Grote Noord staan oldtimers en klassiekers opgesteld. Toegang is gratis en meer informatie is te vinden op de website www.rocknrollhoorn.nl.
Mariaommegang

De Karavaan organiseert in samenwerking met Stichting Mariagilde Hoorn een extra Mariaommegang. Deze start om 12.30 uur vanuit de Koepelkerk aan het Grote Noord en gaat via de Lange Kerkstraat, Nieuwstraat, Gouw, Nieuwland, Koepoortsplein, Koepoortsweg en Vredehoftunnel het park in om vervolgens via de Geldelozeweg en de Blauwe Berg rond 14.00 uur bij het Missiehuis te eindigen.
Kijk voor alle informatie en andere activiteiten op www.mooihoorn.nl.