Jaarmarkt in Blokker

Nieuws

BLOKKER - In Blokker vindt zaterdag 30 augustus vanaf 10.00 uur weer de jaarmarkt plaats. Dit jaar zijn er ruim tweehonderd kramen aanwezig dankzij de uitbreiding van het parkeerterrein rondom De Beurs.
Naast koopjes kunnen bezoekers ook genieten van entertainment. Op het podium zijn er diverse optredens en demonstraties van dans- en partycentrum Verbiest, Claudia Schaper Sport, Salsa2impress en Mobilito. Voor de jeugd is er een bungie jump. En ook op het 'De Haanplein' brengen de klimwand en het springkussen ze tot op grote hoogte. Verder geeft de brandweer demonstraties.
In de Ned. Hervormde Kerk (Westerblokker/Kolenbergstraat) is een expositie van de Steenvrouwen te zien die hiermee hun tienjarig lustrum vieren. Kunstliefhebbers kunnen hier inspiratie opdoen. Over de markt lopen De Bloknoten en Simon Ballon. Het speelveld voor het jeugdteam van de ambulante handel is traditiegetrouw weer gesitueerd bij basisschool De Bussel en het demonstratiepodium staat dit jaar een kwartslag gedraaid naast de Action. Vanaf die plaats kondigt Gerard Berkhout weer spectaculaire acties aan. Een drankje kan gedaan worden bij café Het Gouden Hoofd, alwaar ook muziek aanwezig is. Bewoners rondom de markt wordt vriendelijk verzocht de auto zoveel mogelijk op eigen oprit te plaatsen, om verkeersopstoppingen te voorkomen.