Meer reismogelijkheden naar Medemblik

Nieuws

MEDEMBLIK - De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik verzorgt van 11 tot en met 19 oktober de 'Spannendste Tijdreis' in de herfstvakantie. Tussen Hoorn en Medemblik rijden de trams volgens een uitgebreide dienstregeling, waarbij naast de stoomtram ook een historische motortram in actie komt. De jongste bezoekers verkleden zich tijdens de tramrit als Ot en Sien, gooien de kolen op het vuur of helpen de goederenarbeider tijdens de ontdekkingstocht 'Stoomsafari'. Deze herfstvakantie biedt bovendien volop mogelijkheden om meer in Medemblik te beleven.
Naast de stoomtram rijdt voor het eerst de historische motortram mee in de dienstregeling. Locomotief 101 uit 1935 trekt de teakhouten tramrijtuigen naast haar stomende soortgenoten. Bovendien kan met de grote historische veerboot Friesland tussen Enkhuizen en Medemblik en visa versa worden gereisd.

De Meer Medemblik kaart

Museum De Oude Bakkerij, Kasteel Radboud, Imkerij De Bijenstal en het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik bieden reizigers van de Museumstoomtram vanaf deze herfstvakantie de 'Meer Medemblik Kaart'. In combinatie met de dagkaart voor de Museumstoomtram is de kaart voor € 2,30 verkrijgbaar bij de Museumstoomtram. Deze biedt toegang tot een van de vier attracties, vijftig procent korting op de toegang tot nog een attractie en het vervoer tussen de attracties en tramstation Medemblik.
Meer informatie over dienstregelingtijden en tarieven: www.stoomtram.nl of 0229-214862.