Nieuw: Easy Pas in Bibliotheek Hoorn

Nieuws
Easy Pas: betalen per geleend item bij Bibliotheek Hoorn.
Easy Pas: betalen per geleend item bij Bibliotheek Hoorn. Foto: aangeleverd

HOORN - Met de Easy Pas heb je veel vrijheid en flexibiliteit. Je bepaalt zelf wanneer je iets nodig hebt en je betaalt per geleend item. Geen vaste kosten, maar wel toegang tot de rijke collectie van de Bibliotheek.

Met een lidmaatschap van de Bibliotheek kun je onbeperkt boeken, e-books, luisterboeken en dvd’s lenen. Daarnaast heb je veel voordelen zoals het gebruik van onbeperkt en gratis wifi, korting op activiteiten, lenen en inleveren bij diverse vestigingen en korting op printen en kopiëren. Veel voordeel en mogelijkheden voor een vast bedrag per maand. Kinderen tot 18 jaar krijgen zelfs een gratis lidmaatschap.

Werken en studeren

Soms is echter een vast bedrag per maand een drempel. Ook zijn er gebruikers van de Bibliotheek die slechts een paar materialen per jaar willen lenen of het lidmaatschap van de Bibliotheek willen uitproberen. Daarvoor is de Easy Pas in het leven geroepen. Met deze pas kunnen maximaal vijf items per jaar worden geleend op het moment dat jij deze nodig hebt. Dus geen vaste kosten, maar je betaalt op het moment dat je daadwerkelijk gebruik maakt van de geleende materialen. Ideaal voor diegenen die werken en studeren in de Bibliotheek. Daarnaast geniet je ook van de voordelen die een lidmaatschap ook biedt, zoals gratis wifi, korting op printen en kopiëren en korting op activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoorn.nl/easypas .