Computerclubdag in Hoorn

Nieuws
De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloopdag.
De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloopdag. Foto: Pixabay

ZWAAG - De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloopdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De eerstvolgende computerclubdag vindt zaterdag 9 december plaats in wijkcentrum de Cogge, Akkerwinde 44 in Zwaag. 

Hier kunnen bezoekers terecht met hun computervraagstukken op software- en hardware-gebied. Er wordt geen computerles gegeven, maar deskundige leden kunnen je wel helpen. Bijvoorbeeld met het organiseren van foto’s of problemen met Word of Excel. Met virussen of het maken van back-ups weten de leden ook wel raad. Ook voor geïnteresseerden en liefhebbers van Atari, Amiga, spelcomputers en Macbook is er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen. Neem vrijblijvend een kijkje om de sfeer te proeven.

Wil je een dagje meekijken en meedoen? Dan krijg je een plaats én internet voor vijf euro (contant te betalen aan de penningmeester). Aan niet-leden wordt een eenmalige bijdrage van 40 euro gevraagd bij een uitgebreide hulpvraag. Dit is tevens de contributie voor een jaar lidmaatschap. Je kunt het hele jaar van de expertise van de clubleden gebruik maken. Neem wel je computer, laptop of tablet mee.

Aanmelden kan via e-mailadres: ach.hoorn.bestuur@gmail.com . Binnenlopen mag ook. Kijk voor meer info op www.ach-hoorn.nl .